EASY Wash Manager
Het Centraal betaalsysteem voor uw wassalon
www.vematics.be

Easy Washmanager


Wilt u starten met een wassalon? Bent u ontevreden over uw huidige wassalon sturing? Wilt u een gemakkelijker beheer, ook al bent u op verlof? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben 25 jaar ervaring in centrale bedieningspanelen. Een betaalsysteem dat uitvalt kost u handen vol geld en zorgt voor klantenverlies. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat onze nieuwste sturing volledig ontdubbeld kan worden en bestuurd via SMS en onze mobiele applicaties.

Wij kunnen uw bestaande sturing ombouwen naar een moderner, beheerbaar betaalsysteem met tal van nieuwe mogelijkheden.
Wij hebben veel ervaring in het ombouwen van Antenor, Automation industries, Miele Multi 2001 sturingen, enz.

Vema Projects biedt totaal-oplossingen voor uw wassalon, d.w.z. zowel de nodige hard- en software, evenals advies en ondersteuning. Wij bieden bij deze centrale sturingen ook camerabewaking remote beheerbaar via uw iPhone of andere smartphone. Onze wassalon automaat stelt uw klant optioneel in staat om via chipkaarten of hun paspoort wasmachines en droogkasten op te starten en geld te sparen met een bonus systeem. Is hun was klaar, dan krijgen ze via onze centrale SMS server een vriendelijk berichtje dat ze hun was kunnen ophalen.

Wenst u een demo, maak dan gerust een afspraak om in een van onze moderne wassalons deze bediening aan het werk te zien.

Voor wassalons met jetons hebben wij ook oplossingen via smart hopper systemen, deze gebruiken een smarthopper waar alle munten samen inzitten!

Klik op de productfiche voor alle informatie mbt wassalon automatisering.

Ons systeem wordt tevens verdeeld via LDL Deinze – IPSO – PRIMUS.

.

Download Flyer TikWash for Laundry Mobile App

Download Flyer Contactless Paystation CP200

Download Flyer VeMatics Paystation CP460

Download Flyer Easy Wash Manager CP500

Download Flyer Token Master TK101