iq business

NederlandsEnglish

Zoeken

Esker Fax oplossingen
PDF Afdrukken

Met Esker Fax bespaart u veel tijd, werk en geld. Esker fax garandeert een verhoging van uw productiviteit en een aanzienlijke verlaging van telefoon- en arbeidskosten. Eenvoudig voor eindgebruikers en beheerders. Voor een gebruiker is het versturen van een fax net zo eenvoudig als het versturen van een e-mail.  Esker Fax kan gekoppeld worden met uw Notes/Domino, Exchange omgeving en kan koppelen naar allerhande backend systemen zoals SAP, SMS servers, FTP servers, ...

Meer informatie over Esker fax kan u vinden op de site van Esker.

VEMA Projects heeft onzettend veel ervaring met installaties van Esker fax op Notes, Domino & Exchange. De gebruikte Faxkaarten zijn van Brooktrout of Eicon en worden ook door ons geïnstalleerd en onderhouden.

VEMA Projects is Esker Partner en geeft altijd first line support voor alle installaties.

 

 

Wilt u af van al dat papierwerk en uw faxverkeer stroomlijnen? Esker FAX maakt een directe connectie tussen uw informatiestroom en de buitenwereld! Esker FAX maakt het mogelijk om vanaf elke willekeurige werkplek direct te faxen naar het nummer van bestemming. Het is niet meer nodig uw documenten eerst te printen en al dat papierwerk één voor één via die trage fax te versturen. Nu kan dat allemaal vanaf elke willekeurige desktop, zonder wachtrijen. Uw productiviteit stijgt enorm, want tijdens het faxen blijft u lekker op uw plek en werkt u door! De Esker faxserver verzorgt de rest!

Het grote voordeel van Esker FAX: Het is multi-platform! Dus heeft u zowel Windows als Unix en Linux systemen binnen uw netwerk? Esker Fax weet er wel raad mee!

Naast het verzenden van faxen, werkt het net zo mooi in omgekeerde richting. De binnenkomende faxen kunnen ook digitaal worden ontvangen. Ze worden dan volledig geautomatiseerd afgeleverd bij de werknemer of afdeling van bestemming! Dit kan zowel een desktop als een printer zijn.

Esker fax is simpel te beheren. Administratie is gecentraliseerd en volledig schaalbaar, van single user tot workgroup.

Faxen, waar dan ook ter wereld! Via de meegeleverde Web-Fax Client bent u in staat om waar dan ook ter wereld faxen te verzenden en ontvangen. Dit allemaal via de webbrowser.

De voordelen van Esker FAX op een rij:

 • Fax elk document vanuit bijna elke applicatie;
 • E-mail naar fax en fax naar e-mail;
 • Makkelijk te implementeren in bestaande omgeving;
 • Multiplatform: Windows, Linux en Unix;
 • Citrix, Tarantella en Terminal Server support;
 • SPAM blocking : Ongewenste reclame wordt gefilterd;
 • Bespaar op papier en tonerkosten;
 • Bespaar tijd en gebruik de kostbare werktijd efficiënter;
 • Bespaar telefoonkosten: U kunt faxverkeer inplannen op bepaald tijdstip, bijvoorbeeld 's nachts in het daltarief;
 • Geen papieren rompslomp meer;
 • Alle faxen digitaal archiveren. Ze raken niet meer zoek;