iq business

NederlandsEnglish

Zoeken

Over ons
PDF Afdrukken E-mailadres

VEMA Projects is een toonaangevend bedrijf die verschillende ICT oplossingen op maat kan bieden.

Over Vema Projects:

VEMA Projects is een jonge, dynamische, onafhankelijke ICT dienstverlener die al meer dan 10 jaar actief is. We ontwerpen en implementeren e-business en groupware oplossingen met IBM technologieën zoals Lotus Domino. We zijn IBM en Lotus gecertificeerd zodat we de beschikking hebben over support, de nieuwste tools en technieken.

 

 

Onze diensten
VEMA projects is actief in consultancy, ontwerp, ontwikkeling, implementatie en beheer van e-business en groupware oplossingen. Onze inzet vindt plaats in verschillende vormen: projecten, via service level agreements of detachering.

 

Onze producten
VEMA Projects biedt een aantal e-business applicaties en modules aan op basis van onder meer Lotus Domino en open source systemen. Websites hebben een modulaire en flexibele opzet zijn ze aan te passen aan de wensen en eisen van iedere organisatie. U kan deze zelf laten hosten.

 

Onze klanten
We zijn werkzaam voor multinationals (Lotus Domino diensten) maar ook voor het midden- en kleinbedrijf (internet, mail, webdesign). Onze klanten zijn actief in verschillende en uiteenlopende domeinen.