iq business

NederlandsEnglish

Search

Websites
PDF Print
There are no translations available.

Onze websites zijn eenvoudig te beheren en we bieden professionele support

Wij bouwen succesvolle, gebruiksvriendelijke en betaalbare websites. Wij denken mee op strategisch niveau en zorgen met internetmarketing voor meer relevante bezoekers.

Onze diensten in 3 stappen:

 

1. Succesvolle website

De basis van een succesvolle website ligt bij een gedegen plan. Daarin zijn de volgende onderdelen van belang.

 • Intake & strategie (gesprek met de klant)
  Eerst zitten we samen aan tafel om u idee te bespreken. Daarna wordt er voor u een gepaste prijsofferte opgesteld. De prijs wordt op voorhand vastgelegd, zo komt er achteraf niemand voor verrassingen te staan.
 • Conceptontwikkeling
  Er wordt een ontwerp gemaakt die samen met de klant overlopen wordt.  Indien u het ontwerp niet goed vindt, worden er met de glimlach aanpassingen gemaakt.
 • Bouw van de website
  De website wordt ontwikkeld in PHP. 
  Het ontwerp en de inhoud worden samengesmolten met de nodige teksten, foto's en video's.
 • Test procedure
  Wij bieden u graag een professionele service aan achteraf.  Dit wil zeggen dat fouten die we maken gratis rechtgezet worden, evenals kleine aanpassingen achteraf.

 

2. Nog meer bezoekers

Uw website is online, maar u wil meer relevante bezoekers die conversies genereren. Nadat uw website goed is geoptimaliseerd (SEO), zijn er meer mogelijkheden om via externe bronnen bezoekers aan te trekken.

 • Link building
  Linkbuilding is het verkrijgen van relevante koppelingen op andere sites, die naar uw site linken.  Dit is voor uw vindbaarheid in Google van essentieel belang.  Goede linkbuilding zorgt ervoor dat uw website hoog scoort op zoektermen die uw klanten intikken bij zoekmachines.
 • Zoekmachine adverteren
  U kent ze wel: de advertentieblokjes boven en rechts van de zoekresultaten in Google.  Deze betaalbare advertenties dragen fors bij aan de toename van relevante bezoekers, en dus aan conversies.
 • E-mail marketing
  E-mail marketing is het versturen van nieuws of reclame naar mensen die al bekend zijn met uw organisatie.  Dit geeft u de gelegenheid om uw website bij deze groep opnieuw onder de aandacht te brengen en bezoekers aan u te binden.  Zeer effectief, goedkoop en meetbaar.
 • Social media marketing
  Social media marketing biedt u de mogelijkheid om populaire media zoals Facebook, Twitter, ... effectief in te zetten.  Door slim gebruik te maken van deze kanalen kunt u mensen verleiden om een bezoek te brengen aan de website van uw organisatie.
 • Banners
  Banners zijn reclameboodschappen in de vorm van beeld, tekst en/of video die geplaatst worden op andere sites met als doel mensen te verleiden tot een bezoek aan uw website.

 

3. Professionele support

Na het lanceren van een website houdt onze betrokkenheid niet op. Wij streven naar een langdurige samenwerking en optimale ondersteuning. Daarom zorgen wij voor trainingen zodat u zelf het beheer van de website kan verder zetten.